Saint Bernard
COSMOTE: 0766 716 614
Vodafone: 0728 533 111
Orange: 0753 354 920
Trimite mesaj

Vand Saint Bernard

Vand Saint Bernard de calitate - fenotipul este perfect (vizionati filmul), sunt exemplare cu care ne mandrim si care se ridica la nivelul pretentiilor oricarui client exigent; sunt caini care va pot reprezenta imaginea cu succes fiind siguri ca acesti caini sunt incadrati perfect in standardul rasei Saint Bernard.

  • Orice Saint Bernard se livreaza in baza contractuala pentru ca dumneavoastra sa aveti garantia Calitatii Rasei!
  • Sunt caini verificati medical si cu un genetic excelent!
  • Se preteaza pentru familistii tineri care stau indeosebi la casa astfel incat exemplarul saint bernard sa se poata bucura de o curte; daca stati la bloc asigurati-i 3 plimbari zilnice in vederea asigurarii nivelului optim de exercitiu fizic;
  • Alegeti Calitatea unui Saint Bernard rasa pura! Un asemenea catel il cumpararti pentru 15 ani si trebuie sa fie cu adevarat superb si nu un saint bernard oarecare!

Comenzile se preiau non-stop pe email si pe telefon in timpul orelor de program. Va asteptam cu drag!

cautari: vand saint bernard pret convenabil, caini bethoven, catei de vanzare, pui vand saint bernard pret mic, catei saint bernard de vanzare

COSMOTE | 0766 716 614
VODAFONE | 0728 533 111
ORANGE | 0753 354 920
Suntem Dog Shop, probabil cel mai important furnizor de catei si pisici de rasa din Romania. Ceea ce ne deosebeste de ceilalti competitori este selectia riguroasa pe care am ridicat-o la rang de arta.

Nu putem vorbi de un animal de companie de calitate, daca nu luam in calcul sanatatea acestuia. In acest sens, Dog Shop dispune de o echipa medicala care verifica in detaliu fiecare animalut inainte de livrarea acestuia catre client.

Avand in vedere ca nu comercializam o marfa, am acordat o atentie cu totul deosebita starii de sanatate a cateilor si pisicilor livrate catre client. Tot in aceasta directie staff-ul nostru medical efectueaza si o serie de examene paraclinice in vederea depistarii timpurii a unei eventuale afectiuni virale sau parazitare. Afectiunile la care facem referire in mod special este virusul parvovirus si cel al bolii Carre.