Vijla Maghiara
TELEKOM: 0766 716 614
Vodafone: 0728 533 111
Orange: 0753 354 920
Trimite mesaj

Vijla Maghiara de vanzare

Vijla Maghiara de vanzare, rasa de o inalta calitate, excelenti caini de vanatoare si companie, devotati stapanului, agili in prinderea prazii, cu un caracter puternic,avand o statura atletica specifica rasei de vanatoare.Prezinta o naparlire moderata a blanii in timpul anului,fiind foarte usor de periat. Puiutii livrati sunt exemplare deosebite, in varsta de 2 luni, acest lucru explicand o socializare cat mai buna cu noul stapan de la o varsta frageda. Compania noastra va pune la dispozitie, pe langa calitatea unei rase expozitionale, si cateva avantaje, precum:
    
    1) Pasaport inseriat;

    2) Microcip implantat, cu urmatoarele facilitati:

     - corespunde standardelor europene in vigoare

     - asigura o identificare sigura pe toata durata vietii catelului

     - datorita unicitatii acestuia, ofera garantia utilizarii lui in orice tara

     - este prevazut cu un cod unic care nu poate fi falsificat

     - se insereaza subcutan (sub piele) metoda utilizata fiind extrem de simpla si nedureroasa pentru catel

     - pentru citirea codului este necesara utilizarea unui cititor

     3) Se ofera asigurare medicala pentru bolile virale specifice varstei

     4) Contract de vanzare incheiat intre firma si cumparator

     5) Carnet de sanatate inseriat cu vaccinurile efectuate la zi

     7) Mini brosura privind Alimentatia si Vaccinarea

     8) Transportul se face gratuit si este asigurat cu masini autorizate
 
     Se pot trimite poze cu puii din cuibul disponibil pe adresa de e-mail a clientului in cel mai scurt timp din momentul preluarii comenzii telefonice!

     Daca va doriti o rasa de top, noi va stam la dispozitie prin calitatea exemplarelor pe care le comercializam, prin seriozitatea si implicarea 100% pe care o oferim clientilor nostrii in achizitionarea unui pui de rasa pura din parinti titrati. Convingeti-va si nu veti regreta! Alegandu-ne pe noi inseamna ca ati ales calitatea unei investitii de durata!

cautari pe site: vijla maghiara de vanzare pret convenabil, preturi accesibile

TELEKOM | 0766 716 614
VODAFONE | 0728 533 111
ORANGE | 0753 354 920
Labrador

Labrador de vanzare, catei la 2 luni, rasa pura 100% garantata strict contractual; Fiecare catel este vaccinat si deparazitat, perfect sanatos, carnet de sanatate, contract de vanzare-cumparare, garantie post-vanzare pe boli virale si congenitale; pasaport pentru a putea calatori in strainatate, microcip pentru a putea identifica catelul in caz de pierdere, furt, disputa de proprietar etc;

Transportul se asigura gratuit cu masinile noastre in marea majoritate a oraselor din Romania - conditiile de transport sunt excelente si sunt detaliate la pagina de transport.

labrador de vanzare pret accesibil, catei de rasa labrador de vanzare, pui labrador de vanzare preturi accesibile,  vindem catei din rasa labrador

Suntem Dog Shop, probabil cel mai important furnizor de catei si pisici de rasa din Romania. Ceea ce ne deosebeste de ceilalti competitori este selectia riguroasa pe care am ridicat-o la rang de arta.

Nu putem vorbi de un animal de companie de calitate, daca nu luam in calcul sanatatea acestuia. In acest sens, Dog Shop dispune de o echipa medicala care verifica in detaliu fiecare animalut inainte de livrarea acestuia catre client.

Avand in vedere ca nu comercializam o marfa, am acordat o atentie cu totul deosebita starii de sanatate a cateilor si pisicilor livrate catre client. Tot in aceasta directie staff-ul nostru medical efectueaza si o serie de examene paraclinice in vederea depistarii timpurii a unei eventuale afectiuni virale sau parazitare. Afectiunile la care facem referire in mod special este virusul parvovirus si cel al bolii Carre.