Border Collie
TELEKOM: 0766 716 614
Vodafone: 0728 533 111
Orange: 0753 354 920
Trimite mesaj

Border Collie de vanzare

Border Collie de vanzare, catei rasa pura certificata contractual, cateii sunt perfect sanatosi atat din punct de vedere clinic cat si paraclinic, carnet de sanatate, vaccinati, deparazitati, verificati din punct de vedere clinic inainte de a fi livrati catre client; furnizam pasaport si microcip pentru fiecare border collie; brosura, garantie medicala care sa va asigure catelul pentru orice tip de afectiune;

Sunt caini cu o energie extraordinara, sunt caini care iubesc enorm miscarea, le place sa munceasca; nu sunt caini de apartament; locul lor este in aer liber; asa cum poate ati vazut si in media, cainii border collie sunt preferati atunci cand vine vorba de multe consursuri canine: frisbee, concursuri de agilitate, mers printre jaloane etc. Sunt in general caini sanatosi care nu prezinta boli specifice. Cu un dresaj bun aceasta rasa de doveste a fi o adevarata minune; prinde repede orice comanda iar daca veti persevera in dresaj veti fi uimit si dumneavoastra de ceea ce poate face un asemenea caine; Nu sunt caini de joaca pentru copii mici ci mai degraba pentru cei trecuti de varsta de 5 ani.

cautari pe site: border collie de vanzare pret accesibil, caini de vanzare, border collie de vanzare preturi accesibile, catei de paza

TELEKOM | 0766 716 614
VODAFONE | 0728 533 111
ORANGE | 0753 354 920
Ciobanesc German

Ciobanesc German de vanzare, pui la 8 saptamani, carnet de sanatate cu vaccinari si deparazitari efectuate la zi, cateii provin doar din parinti de top, se livreaza insotiti de carnet de sanatate in original, contract de vanzare-cumparare; asigurare - garantie medical veterinara care acopera atat bolile virale sau congenitale; brosura de informare cu elemente de informare cu privire la vaccinare, deparazitare, alimentatie etc; transportul se asigura gratuit sau contra cost in functie de orasul din care provine clientul nostru.

Este o rasa canina arhicunoscuta care nu mai are nevoie de nici o prezentare; se preteaza pentru orice persoana care-si doreste un caine cu un temperament echilibrat; cainii ciobanesc german sunt ideali pentru: familie, paza, actiuni de salvare, caine politist etc.

Daca va doriti un superb exemplar din rasa ciobanesc german cu origini controlate nu ezitati si contactati-ne chiar in acest moment la numarul de telefon afisat pe site. Va asteptam cu mult drag!

ciobanesc german de vanzare pret avantajos, catei de rasa ciobanesc german de vanzare preturi avantajoase
 

Suntem Dog Shop, probabil cel mai important furnizor de catei si pisici de rasa din Romania. Ceea ce ne deosebeste de ceilalti competitori este selectia riguroasa pe care am ridicat-o la rang de arta.

Nu putem vorbi de un animal de companie de calitate, daca nu luam in calcul sanatatea acestuia. In acest sens, Dog Shop dispune de o echipa medicala care verifica in detaliu fiecare animalut inainte de livrarea acestuia catre client.

Avand in vedere ca nu comercializam o marfa, am acordat o atentie cu totul deosebita starii de sanatate a cateilor si pisicilor livrate catre client. Tot in aceasta directie staff-ul nostru medical efectueaza si o serie de examene paraclinice in vederea depistarii timpurii a unei eventuale afectiuni virale sau parazitare. Afectiunile la care facem referire in mod special este virusul parvovirus si cel al bolii Carre.