Catei de vanzare - Caini

Catei de talie mica
Bichon Bolognese de vanzare alb imaculat, ochi negri, nasuc negru, par cret, naparleste putin; se potriveste familillor cu copii.

Bichon Frise de vanzare, rasa pura 100%, masculi si femele disponibile la varsta de 8 saptamani, pretabile pentru familiile cu copii sau fara.

Bichon Havanez de vanzare, talie mica, masculi si femele disponibile in diverse culori si combinatii ale acestora.

Bichon Maltez de vanzare, talie mini, alb imaculat, par drept si matasos, masculi si femele provenite din parinti de elita fara defecte morfologice sau de rasa.

Bulldog Francez de vanzare, catei de talie mica, mici bufoni extrem de amuzanti, reprezinta companionul perfect pentru oricine.

Caniche de vanzare, pui la 2 luni, catei superbi ideali pentru viata la apartament, sunt catei afectuosi care se preteaza si pentru familiile cu copii.

Cavalier King Charles Spaniel de vanzare, catei de talie mica, cu un aspect particular, potriviti atat pentru copii cat si pentru adulti.

Chihuahua de vanzare, Toy (talie minuscula) catei de talie miniaturala, catei care incap intr-un buzunar ii puteti cumpara chiar acum.

Fox Terrier de vanzare, catei de talie mica potrivita pentru familiile cu copii; ii livram la varsta de 2 luni, vaccinati, deparazitati, gata sa devina parteneri de joaca pentru copii dumneavoastra.

Jack Russel Terrier de vanzare, catei foarte energici, de talie mica potriviti pentru cei care isi doresc un catel jucaus si haios.

Mops de vanzare, puiuti haiosi la 2 luni, catei de talie mica de o calitate unica pe piata datorita genotipului si fenotipului de calitate.

Pinscher Pitic de vanzare, catei mini cu parul scurt (naparlire scazuta), 2 luni, masculi si femele, livrare in tara.

Pomeranian - catel de talie mica Toy, alb sau roscat, este poate cea mai in voga rasa de caini.

Schnauzer Pitic, catei de talie mica, 2 luni, carnet de sanatate, pasaport si microcip implantat.

Shih-Tzu de vanzare, pui 8 saptamani, catei de talie mica, foarte frumosi, ideali pentru viata de apartament, fiind recomandati si familiilor cu copii mai mici.

Spitz Pitic de vanzare, catei supersimpatici cu un aspect original, se disting foarte usor, masculi si femele la 2 luni.

Teckel de vanzare, catei de calitate superioara care descind din parinti de calitate, vaccinati, deparazitati, 2 luni.

Westie de vanzare, catei de talie mica si de un alb imaculat, 2 luni, masculi si femele rasa pura 100%

Yorkshire Terrier de vanzare, varietatea teacup si toy, greutate cuprinsa la maturitate cuprinsa intre 1 si 3 kg in functie de talie.

Catei de talie medie
Akita de vanzare, varietatea Inu si American, 8 saptamani, rasa pura, linii de top din parinti titrati la concursurile de frumusete.

Amstaff de vanzare, talie standard, foarte bine dezvoltati, 2 luni, masculi si femele din parinti de calitate genetica.

Basset Hound de vanzare, 2 luni, rasa pura din parinti titrati.

Beagle de vanzare in varsta de 8 saptamani, calitate de exceptie din parinti de top, recomandat familiilor de orice varsta.

Border Collie de vanzare, catei de talie medie, potriviti atat pentru oierit (intors si condus oile si caprele); cat si pentru companie (recomandam neaparat o curte pentru acesti caini energici).

Briard de vanzare, pui la 2 luni, perfect sanatosi si jucausi, catei de vanzare rasa pura certificata prin contract cu valoare juridica.

Bull Terrier de vanzare, catei de o inalta calitate si puritate a rasei, livrati catre client doar in baza contractuala si garantie veterinara.

Bulldog Englez de vanzare, catei de vanzare de inalta calitate genetica si cu posibilitate de transport gratuit in tara.

Chow-Chow de vanzare, catei care arata asemeni unor ursuleti de plus; disponibili pentru dumneavoastra atat masculi cat si femele superbe.

Cocker de vanzare, pui la 2 luni, catei rasa pura, parinti exceptionali, sanatosi, vaccinati, deparazitati la zi, masculi si femele.

Husky de vanzare (Husky Siberian cu ochi albastri), catei de o calitate exceptionala in varsta de 2 luni.

Samoyed de vanzare, 2 luni, catei de talie mica de un alb imaculat, foarte pufosi, reprezinta partenerul de joaca ideal pentru copii dumneavoastra.

Shar-Pei de vanzare, foarte ridati (cutati), pui la 2 luni din parinti expozanti.

Catei de talie mare
Airedale Terrier de vanzare, 8 saptamani, absolut superbi, rasa pura 100%, Pasaport, Microcip etc.

Bloodhound de vanzare, catei rasa rara in Romania, disponibili atat femele cat si masculi superbi, cu toate actele la zi;

Bobtail de vanzare, catei ciobanesc englezesc in varsta de 2 luni, perfect sanatosi si doar din linii de top garantate de acte de provenienta in original.

Boxer de vanzare, talie mare, diverse culori, calitate de exceptie (vedeti filmul); masculi si femele de inalta valoare genetica la varsta de 2 luni.

Brac German de vanzare, catei de vanatoare din parinti echilibrati; momentan avem atat masculi cat si femele cu un genetic de exceptie.

Bulldog American de vanzare, catei de paza din parinti expozanti la cel mai bun raport calitate-pret.

Bullmastiff de vanzare, catei de vanzare la 2 luni, foarte robusti, exemplare masive pretabile pentru paza.

Cane Corso de vanzare, caini de talie mare care se preteaza cu succes pentru paza dar si pentru companie.

Ciobanesc Belgian Groenendael de vanzare, rasa pura, avem disponibili chiar la acest moment atat masculi cat si femele pe care le garantam ca sanatate si calitate fenotipica.

Ciobanesc Belgian Malinois de vanzare, catei la 2 luni, rasa pura, ideali pentru paza cat si pentru aparare; se remarca prin calitati fizice impresionante cat si printr-o inteligenta mult peste medie.

Ciobanesc Carpatin de vanzare, catei rasa pura, masculi si femele din parinti de top, pretabili pentru paza curtilor dar si a altor obiective.

Ciobanesc Caucazian de vanzare, puii au 8 saptamani si sunt talie uriasa, provind din parinti titrati.

Ciobanesc de Asia Centrala, catei de paza, rasa rara in Romania, 2 luni, perfect sanatosi, vaccinari si deparazitari efectuate la zi.

Ciobanesc de Berna de vanzare, 2 luni, catei superbi, pretabili pentru familiile cu copii datorita temperamentului echilibrat al acestui caine.

Ciobanesc German de vanzare, talie mare, din linii cu genotip si fenotip de exceptie.

Ciobanesc Mioritic de vanzare, 2 luni, catei de o calitate deosebita, rasa pura garantata.

Collie de vanzare, catei la varsta de 2 luni, bicolori si tricolori, vaccinati la zi, deparazitati conform varstei.

Dalmatian de vanzare, catei de o excelenta calitate, 2 luni, vaccinati la zi, deparazitati intern.

Doberman de vanzare, 2 luni, calitate de top, talie mare, linii robuste si inalte de inalta tinuta si prestanta.

Dog Argentinian de vanzare, catei albi, pretabili pentru paza si protectie insa si pentru companie.

Dog de Bordeaux de vanzare, talie mare - ideal pentru paza si protectia proprietatii.

Dog German de vanzare, caini de exceptie, cu un aspect inedit, ii livram la varsta de 2 luni, atat catei negri cu pata alba pe piept cat si arlechini.

Fila Brasilieiro de vanzare, rasa pura, ideali pentru paza si protectie, catei garantati atat ca rasa cat si ca stare de sanatate.

Golden Retriever de vanzare, catei pretabili pentru oricine, cu sa fara experienta; disponibili catei la 2 luni, masculi si femele.

Labrador de vanzare, pui la 2 luni, extrem de frumosi, pretabili pentru familiile cu copii

Malamut de Alaska de vanzare, catei de sanie foarte robusti, aspect estetic absolut deosebit, masculi si femele asteapta un camin cu stapani iubitori.

Mastino Napoletano de vanzare, 2 luni, catei talie uriasa, masculi si femele cu un genetic absolut impresionant.

Presa Canario de vanzare, catei de paza, foarte robusti, caracter echilibrat, potrivit pentru persoanele care isi doresc un prieten de nadejde, incoruptibil.

Rottweiler de vanzare, talie mare pentru Paza si Companie, stop cranio-nazal foarte pronuntat, cap masiv demn de un rottweiler de calitate.

Saint Bernard de vanzare, catei din parinti arbitrati, calitate perfecta a fenotipului, 2 luni, ideali pentru familie si copii.

Schnauzer Urias de vanzare, catei atat de companie cat si de paza in varsta de 2 luni va asteapta sa-i luati acasa.

Setter Irlandez de vanzare, catei de companie si de vanatoare, catei cu genotip si fenotip perfect (vizionati filmul).

Terra Nova de vanzare, catei de talie mare, rasa pura, garantati din punct de vedere genetic si al sanatatii contractual.

Tosa Inu de vanzare, caini de talie mare, rasa special conceputa pentru paza si protectie, rasa in Japonia este utilizata in luptele de caini traditionale.

Vijla Maghiara de vanzare, catei din linii de vanatoare, ideali pentru clientii care fac vanatoare; disponibili masculi si femele la varsta de 2 luni.

TELEKOM | 0766 716 614
VODAFONE | 0728 533 111
ORANGE | 0753 354 920
Catei de vanzare
Catei de talie mica

Bichon Bolognese

Bichon Bolognese de vanzare alb imaculat, ochi negri, nasuc negru, par cret, naparleste putin; se potriveste familillor cu copii....

Bichon Frise

Bichon Frise de vanzare, rasa pura 100%, masculi si femele disponibile la varsta de 8 saptamani, pretabile pentru familiile cu copii sau fara....

Bichon Havanez

Bichon Havanez de vanzare, talie mica, masculi si femele disponibile in diverse culori si combinatii ale acestora....

Bichon Maltez

Bichon Maltez de vanzare, talie mini, alb imaculat, par drept si matasos, masculi si femele provenite din parinti de elita fara defecte morfologice sau de rasa....

Bulldog Francez

Bulldog Francez de vanzare, catei de talie mica, mici bufoni extrem de amuzanti, reprezinta companionul perfect pentru oricine....

Caniche

Caniche de vanzare, pui la 2 luni, catei superbi ideali pentru viata la apartament, sunt catei afectuosi care se preteaza si pentru familiile cu copii....

Cavalier King Charles Spaniel

Cavalier King Charles Spaniel de vanzare, catei de talie mica, cu un aspect particular, potriviti atat pentru copii cat si pentru adulti....

Chihuahua

Chihuahua de vanzare, Toy (talie minuscula) catei de talie miniaturala, catei care incap intr-un buzunar ii puteti cumpara chiar acum....

Fox Terrier

Fox Terrier de vanzare, catei de talie mica potrivita pentru familiile cu copii; ii livram la varsta de 2 luni, vaccinati, deparazitati, gata sa devina parteneri de joaca pentru copii dumneavoastra....

Jack Russel Terrier

Jack Russel Terrier de vanzare, catei foarte energici, de talie mica potriviti pentru cei care isi doresc un catel jucaus si haios....

Mops

Mops de vanzare, puiuti haiosi la 2 luni, catei de talie mica de o calitate unica pe piata datorita genotipului si fenotipului de calitate....

Pinscher Pitic

Pinscher Pitic de vanzare, catei mini cu parul scurt (naparlire scazuta), 2 luni, masculi si femele, livrare in tara....

Pomeranian

Pomeranian - catel de talie mica Toy, alb sau roscat, este poate cea mai in voga rasa de caini....

Schnauzer Pitic

Schnauzer Pitic, catei de talie mica, 2 luni, carnet de sanatate, pasaport si microcip implantat....

Shih-Tzu

Shih-Tzu de vanzare, pui 8 saptamani, catei de talie mica, foarte frumosi, ideali pentru viata de apartament, fiind recomandati si familiilor cu copii mai mici....

Spitz pitic

Spitz Pitic de vanzare, catei supersimpatici cu un aspect original, se disting foarte usor, masculi si femele la 2 luni....

Teckel

Teckel de vanzare, catei de calitate superioara care descind din parinti de calitate, vaccinati, deparazitati, 2 luni....

Westie

Westie de vanzare, catei de talie mica si de un alb imaculat, 2 luni, masculi si femele rasa pura 100%...

Yorkshire Terrier

Yorkshire Terrier de vanzare, varietatea teacup si toy, greutate cuprinsa la maturitate cuprinsa intre 1 si 3 kg in functie de talie....

Catei de talie medie

Akita

Akita de vanzare, varietatea Inu si American, 8 saptamani, rasa pura, linii de top din parinti titrati la concursurile de frumusete....

Amstaff

Amstaff de vanzare, talie standard, foarte bine dezvoltati, 2 luni, masculi si femele din parinti de calitate genetica....

Basset Hound

Basset Hound de vanzare, 2 luni, rasa pura din parinti titrati....

Beagle

Beagle de vanzare in varsta de 8 saptamani, calitate de exceptie din parinti de top, recomandat familiilor de orice varsta....

Border Collie

Border Collie de vanzare, catei de talie medie, potriviti atat pentru oierit (intors si condus oile si caprele); cat si pentru companie (recomandam neaparat o curte pentru acesti caini energici)....

Briard

Briard de vanzare, pui la 2 luni, perfect sanatosi si jucausi, catei de vanzare rasa pura certificata prin contract cu valoare juridica....

Bull Terrier

Bull Terrier de vanzare, catei de o inalta calitate si puritate a rasei, livrati catre client doar in baza contractuala si garantie veterinara....

Bulldog Englez

Bulldog Englez de vanzare, catei de vanzare de inalta calitate genetica si cu posibilitate de transport gratuit in tara....

Chow-Chow

Chow-Chow de vanzare, catei care arata asemeni unor ursuleti de plus; disponibili pentru dumneavoastra atat masculi cat si femele superbe....

Cocker

Cocker de vanzare, pui la 2 luni, catei rasa pura, parinti exceptionali, sanatosi, vaccinati, deparazitati la zi, masculi si femele....

Husky

Husky de vanzare (Husky Siberian cu ochi albastri), catei de o calitate exceptionala in varsta de 2 luni....

Samoyed

Samoyed de vanzare, 2 luni, catei de talie mica de un alb imaculat, foarte pufosi, reprezinta partenerul de joaca ideal pentru copii dumneavoastra....

Shar-Pei

Shar-Pei de vanzare, foarte ridati (cutati), pui la 2 luni din parinti expozanti....

Catei de talie mare

Airedale Terrier

Airedale Terrier de vanzare, 8 saptamani, absolut superbi, rasa pura 100%, Pasaport, Microcip etc....

Bloodhound

Bloodhound de vanzare, catei rasa rara in Romania, disponibili atat femele cat si masculi superbi, cu toate actele la zi;...

Bobtail

Bobtail de vanzare, catei ciobanesc englezesc in varsta de 2 luni, perfect sanatosi si doar din linii de top garantate de acte de provenienta in original....

Boxer

Boxer de vanzare, talie mare, diverse culori, calitate de exceptie (vedeti filmul); masculi si femele de inalta valoare genetica la varsta de 2 luni....

Brac German

Brac German de vanzare, catei de vanatoare din parinti echilibrati; momentan avem atat masculi cat si femele cu un genetic de exceptie....

Bulldog American

Bulldog American de vanzare, catei de paza din parinti expozanti la cel mai bun raport calitate-pret....

Bullmastiff

Bullmastiff de vanzare, catei de vanzare la 2 luni, foarte robusti, exemplare masive pretabile pentru paza....

Cane Corso

Cane Corso de vanzare, caini de talie mare care se preteaza cu succes pentru paza dar si pentru companie....

Ciobanesc Belgian Groenendael

Ciobanesc Belgian Groenendael de vanzare, rasa pura, avem disponibili chiar la acest moment atat masculi cat si femele pe care le garantam ca sanatate si calitate fenotipica....

Ciobanesc Belgian Malinois

Ciobanesc Belgian Malinois de vanzare, catei la 2 luni, rasa pura, ideali pentru paza cat si pentru aparare; se remarca prin calitati fizice impresionante cat si printr-o inteligenta mult peste medie....

Ciobanesc Carpatin

Ciobanesc Carpatin de vanzare, catei rasa pura, masculi si femele din parinti de top, pretabili pentru paza curtilor dar si a altor obiective....

Ciobanesc Caucazian

Ciobanesc Caucazian de vanzare, puii au 8 saptamani si sunt talie uriasa, provind din parinti titrati....

Ciobanesc de Asia Centrala

Ciobanesc de Asia Centrala, catei de paza, rasa rara in Romania, 2 luni, perfect sanatosi, vaccinari si deparazitari efectuate la zi....

Ciobanesc de Berna

Ciobanesc de Berna de vanzare, 2 luni, catei superbi, pretabili pentru familiile cu copii datorita temperamentului echilibrat al acestui caine....

Ciobanesc German

Ciobanesc German de vanzare, talie mare, din linii cu genotip si fenotip de exceptie....

Ciobanesc Mioritic

Ciobanesc Mioritic de vanzare, 2 luni, catei de o calitate deosebita, rasa pura garantata....

Collie

Collie de vanzare, catei la varsta de 2 luni, bicolori si tricolori, vaccinati la zi, deparazitati conform varstei....

Dalmatian

Dalmatian de vanzare, catei de o excelenta calitate, 2 luni, vaccinati la zi, deparazitati intern....

Doberman

Doberman de vanzare, 2 luni, calitate de top, talie mare, linii robuste si inalte de inalta tinuta si prestanta....

Dog Argentinian

Dog Argentinian de vanzare, catei albi, pretabili pentru paza si protectie insa si pentru companie....

Dog de Bordeaux

Dog de Bordeaux de vanzare, talie mare - ideal pentru paza si protectia proprietatii....

Dog German

Dog German de vanzare, caini de exceptie, cu un aspect inedit, ii livram la varsta de 2 luni, atat catei negri cu pata alba pe piept cat si arlechini....

Fila Brasilieiro

Fila Brasilieiro de vanzare, rasa pura, ideali pentru paza si protectie, catei garantati atat ca rasa cat si ca stare de sanatate....

Golden Retriever

Golden Retriever de vanzare, catei pretabili pentru oricine, cu sa fara experienta; disponibili catei la 2 luni, masculi si femele....

Labrador

Labrador de vanzare, pui la 2 luni, extrem de frumosi, pretabili pentru familiile cu copii...

Malamut de Alaska

Malamut de Alaska de vanzare, catei de sanie foarte robusti, aspect estetic absolut deosebit, masculi si femele asteapta un camin cu stapani iubitori....

Mastino Napoletano

Mastino Napoletano de vanzare, 2 luni, catei talie uriasa, masculi si femele cu un genetic absolut impresionant....

Presa Canario

Presa Canario de vanzare, catei de paza, foarte robusti, caracter echilibrat, potrivit pentru persoanele care isi doresc un prieten de nadejde, incoruptibil....

Rottweiler

Rottweiler de vanzare, talie mare pentru Paza si Companie, stop cranio-nazal foarte pronuntat, cap masiv demn de un rottweiler de calitate....

Saint Bernard

Saint Bernard de vanzare, catei din parinti arbitrati, calitate perfecta a fenotipului, 2 luni, ideali pentru familie si copii....

Schnauzer Urias

Schnauzer Urias de vanzare, catei atat de companie cat si de paza in varsta de 2 luni va asteapta sa-i luati acasa....

Setter Irlandez

Setter Irlandez de vanzare, catei de companie si de vanatoare, catei cu genotip si fenotip perfect (vizionati filmul)....

Terra Nova

Terra Nova de vanzare, catei de talie mare, rasa pura, garantati din punct de vedere genetic si al sanatatii contractual....

Tosa Inu

Tosa Inu de vanzare, caini de talie mare, rasa special conceputa pentru paza si protectie, rasa in Japonia este utilizata in luptele de caini traditionale....

Vijla Maghiara

Vijla Maghiara de vanzare, catei din linii de vanatoare, ideali pentru clientii care fac vanatoare; disponibili masculi si femele la varsta de 2 luni....

Suntem Dog Shop, probabil cel mai important furnizor de catei si pisici de rasa din Romania. Ceea ce ne deosebeste de ceilalti competitori este selectia riguroasa pe care am ridicat-o la rang de arta.

Nu putem vorbi de un animal de companie de calitate, daca nu luam in calcul sanatatea acestuia. In acest sens, Dog Shop dispune de o echipa medicala care verifica in detaliu fiecare animalut inainte de livrarea acestuia catre client.

Avand in vedere ca nu comercializam o marfa, am acordat o atentie cu totul deosebita starii de sanatate a cateilor si pisicilor livrate catre client. Tot in aceasta directie staff-ul nostru medical efectueaza si o serie de examene paraclinice in vederea depistarii timpurii a unei eventuale afectiuni virale sau parazitare. Afectiunile la care facem referire in mod special este virusul parvovirus si cel al bolii Carre.