Basset Hound
TELEKOM: 0766 716 614
Vodafone: 0728 533 111
Orange: 0753 354 920
Trimite mesaj

Basset Hound de vanzare

Basset Hound de vanzare, rasa pura, 2 luni, masculi si femele din parinti de top, contract de vanzare-cumparare prin care clientul nostru devine noul proprietar cu drepturi depline, Pasaport cu care puteti calatori oriunde in Europa si nu numai, Microcip special pentru identificarea catelului in caz de pierdere, furt etc; Brosura informativa vaccin, deparazitare, alimentatie etc; Garantie medicala veterinara pentru boli virale si congenitale (cele mostenite pe linie parentala);
Recomandam rasa basset hound tuturor celor care-si doresc un catel cu un aspect inedit, original, care sa nu necesite  un nivel de intretinere foarte ridicat. Este un caine cu un temperament echilibrat care se intelege foarte bine cu copii dar si cu celelalte animale de companie. Se preteaza atat pentru viata de apartament cat si pentru cea de curte.
Pentru a comanda un superb exemplar puteti suna la numarul de telefon afisat. Va asteptam cu mult drag!


basset hound de vanzare pret accesibil, catei de rasa basset hound de vanzare, pui basset hound de vanzare preturi accesibile, canisa premium vinde catei din rasa basset hound

TELEKOM | 0766 716 614
VODAFONE | 0728 533 111
ORANGE | 0753 354 920
Ciobanesc German

Ciobanesc German de vanzare, pui la 8 saptamani, carnet de sanatate cu vaccinari si deparazitari efectuate la zi, cateii provin doar din parinti de top, se livreaza insotiti de carnet de sanatate in original, contract de vanzare-cumparare; asigurare - garantie medical veterinara care acopera atat bolile virale sau congenitale; brosura de informare cu elemente de informare cu privire la vaccinare, deparazitare, alimentatie etc; transportul se asigura gratuit sau contra cost in functie de orasul din care provine clientul nostru.

Este o rasa canina arhicunoscuta care nu mai are nevoie de nici o prezentare; se preteaza pentru orice persoana care-si doreste un caine cu un temperament echilibrat; cainii ciobanesc german sunt ideali pentru: familie, paza, actiuni de salvare, caine politist etc.

Daca va doriti un superb exemplar din rasa ciobanesc german cu origini controlate nu ezitati si contactati-ne chiar in acest moment la numarul de telefon afisat pe site. Va asteptam cu mult drag!

ciobanesc german de vanzare pret avantajos, catei de rasa ciobanesc german de vanzare preturi avantajoase
 

Suntem Dog Shop, probabil cel mai important furnizor de catei si pisici de rasa din Romania. Ceea ce ne deosebeste de ceilalti competitori este selectia riguroasa pe care am ridicat-o la rang de arta.

Nu putem vorbi de un animal de companie de calitate, daca nu luam in calcul sanatatea acestuia. In acest sens, Dog Shop dispune de o echipa medicala care verifica in detaliu fiecare animalut inainte de livrarea acestuia catre client.

Avand in vedere ca nu comercializam o marfa, am acordat o atentie cu totul deosebita starii de sanatate a cateilor si pisicilor livrate catre client. Tot in aceasta directie staff-ul nostru medical efectueaza si o serie de examene paraclinice in vederea depistarii timpurii a unei eventuale afectiuni virale sau parazitare. Afectiunile la care facem referire in mod special este virusul parvovirus si cel al bolii Carre.