Briard
TELEKOM: 0766 716 614
Vodafone: 0728 533 111
Orange: 0753 354 920
Trimite mesaj

Briard de vanzare

Briard de vanzare, baietei si fetite absolut superbe, catei de o foarte buna calitate, rasa pura in totalitate atat din punct de vedere al genotipului cat si al fenotipului, sunt catei garantati prin contract de vanzare cumparare cu valoare juridica din care reiese clar denumirea rasei primite; elementele cu care fiecare dintre cateiii de briard vine insotit sunt: carnet de sanatate cu vaccinari si deparazitari; pasaport european care va da liber in a circula cu catelul din rasa briard oriunde in lume, microcip special conceput pentru animalele de companie care va ajuta pe dumneavoastra ca si viitor proprietar sa puteti identifica catelul in caz de pierdere sau chiar furt; mai oferim si o garantie medicala care practic va asigura catelul la noi in ceea ce priveste bolie virale; transportul se asigura in conditii civilizate, este un transport conform ultimelor standarde europene ceea ce inseamna ca fiecare catel briard va beneficia de un microclimat adecvat.

briard de vanzare pret accesibil, catei de vanzare din rasa briard, vand briard, pui briard de vanzare preturi accesibile

TELEKOM | 0766 716 614
VODAFONE | 0728 533 111
ORANGE | 0753 354 920
Labrador

Labrador de vanzare, catei la 2 luni, rasa pura 100% garantata strict contractual; Fiecare catel este vaccinat si deparazitat, perfect sanatos, carnet de sanatate, contract de vanzare-cumparare, garantie post-vanzare pe boli virale si congenitale; pasaport pentru a putea calatori in strainatate, microcip pentru a putea identifica catelul in caz de pierdere, furt, disputa de proprietar etc;

Transportul se asigura gratuit cu masinile noastre in marea majoritate a oraselor din Romania - conditiile de transport sunt excelente si sunt detaliate la pagina de transport.

labrador de vanzare pret accesibil, catei de rasa labrador de vanzare, pui labrador de vanzare preturi accesibile,  vindem catei din rasa labrador

Suntem Dog Shop, probabil cel mai important furnizor de catei si pisici de rasa din Romania. Ceea ce ne deosebeste de ceilalti competitori este selectia riguroasa pe care am ridicat-o la rang de arta.

Nu putem vorbi de un animal de companie de calitate, daca nu luam in calcul sanatatea acestuia. In acest sens, Dog Shop dispune de o echipa medicala care verifica in detaliu fiecare animalut inainte de livrarea acestuia catre client.

Avand in vedere ca nu comercializam o marfa, am acordat o atentie cu totul deosebita starii de sanatate a cateilor si pisicilor livrate catre client. Tot in aceasta directie staff-ul nostru medical efectueaza si o serie de examene paraclinice in vederea depistarii timpurii a unei eventuale afectiuni virale sau parazitare. Afectiunile la care facem referire in mod special este virusul parvovirus si cel al bolii Carre.