Fila Brasilieiro
TELEKOM: 0766 716 614
Vodafone: 0728 533 111
Orange: 0753 354 920
Trimite mesaj

Fila Brasilieiro de vanzare

Fila Brasileiro de vanzare – femele si masculi cu varsta de doua luni, vaccinati si deparazitati la zi cu produse de top in clinica noastra veterinara. Sunt puiuti gata sa intre intr-o familie, cu sau fara copii, acesti catei iubind copiii si acceptand sa fie ’’chinuiti’’ de acestia.
Fiecare catel de Fila Brasileiro oferit spre vanzare este insotit de urmatoarele elemente:
contract de vanzare-cumparare, act ce atesta calitatea dumneavoastra de proprietar;
carnetel de sanatate in care sunt prezentate toate manoperele medicale realizate pana la acest moment;
pasaport international;
microcip de identificare;
Cele doua din urma permit deplasarea patrupedului in afara tarii fara sa intampinati   probleme.
brosura de alimentatie si intretinere in format electronic pe care fiecare client de Fila Brasileiro o primeste la momentul rezervarii puiutului.
Probabil va intrebati cum se va realiza transportul in orasul dvs., daca puiutul va fi in siguranta. Am avut grija sa le creem toate conditiile necesare pentru a ajunge la viitorii stapani  in perfecta stare de sanatate – masini cu clima, custi speciale de transport, hrana, apa si supraveghere avizata pe tot parcursul traseului.  
Oferim garantie medical veterinara atat pe starea impecabila de sanatate cat si pe puritatea rasei achizitionate;
Daca va doriti un caine bland, iubitor si loial pe de o parte, si un excelent caine de paza, cu un simt al mirosului excelent, pe de alta parte, Fila Brasileiro este ideal.  Nu ezitati sa ne contactati telefonic sau pe e-mail pentru a rezerva un puiut din aceasta rasa. Va asteptam cu mare drag!
 

TELEKOM | 0766 716 614
VODAFONE | 0728 533 111
ORANGE | 0753 354 920
Ciobanesc Caucazian

Ciobanesc Caucazian de vanzare, talie Uriasa, pui in varsta de 8 saptamani, foarte robusti, ideali pentru paza proprietatilor dumneavoastra; Cateii ii livram doar la varsta de 8 saptamani si detin: contract de vanzare-cumpararae prin care clientul devine noul proprietar cu acte in regula; garantie post-vanzare ceea ce inseamna ca al nostru client are garantia ca acel catel este asigurat din punct de vedere medical-veterinar; pasaport si microcip (implantat) care atesta ca acel catel este unul european; transport gratuit asigurat de compania noastra cu masini noi care pot asigura conditii decente de transport si siguranta;

Daca va doriti un caine de paza cu un fizic impresionant dar care in acelasi timp sa fie si controlabil, sa se inteleaga bine cu copii si cu animalele din curtea dumneavoastra, atunci rasa Ciobanesc Caucazian este cea potrivita. Va asteptam cu mult drag!

ciobanesc caucazian de vanzare pret avantajos, catei de rasa ciobanesc caucazian de vanzare preturi avantajoase, pui ciobanesc caucazian de vanzare, vinde catei din rasa ciobanesc caucazian

Suntem Dog Shop, probabil cel mai important furnizor de catei si pisici de rasa din Romania. Ceea ce ne deosebeste de ceilalti competitori este selectia riguroasa pe care am ridicat-o la rang de arta.

Nu putem vorbi de un animal de companie de calitate, daca nu luam in calcul sanatatea acestuia. In acest sens, Dog Shop dispune de o echipa medicala care verifica in detaliu fiecare animalut inainte de livrarea acestuia catre client.

Avand in vedere ca nu comercializam o marfa, am acordat o atentie cu totul deosebita starii de sanatate a cateilor si pisicilor livrate catre client. Tot in aceasta directie staff-ul nostru medical efectueaza si o serie de examene paraclinice in vederea depistarii timpurii a unei eventuale afectiuni virale sau parazitare. Afectiunile la care facem referire in mod special este virusul parvovirus si cel al bolii Carre.