Cavalier King Charles Spaniel
TELEKOM: 0766 716 614
Vodafone: 0728 533 111
Orange: 0753 354 920
Trimite mesaj

Cavalier King Charles Spaniel de vanzare

Cavalier King Charles Spaniel de vanzare, catei de o excelenta calitate, catei cu un imens potential datorita ascendentei deosebite; avem disponibili atat baietei cat si fetite superbe asa cum se poate vedea si din film; perfect sanatosi, bine dezvoltati, vaccinati si deparazitati la zi, pregatiti spre a intra in familia dumneavoastra ca membru cu drepturi depline;

Rasa Cavalier King Charles Spaniel este una rara la noi in tara, se caracterizeaza prin blandete, echilibru, atasament fata de stapan, vioiciune; se preteaza si pentru familiile cu copii; Este stiut faptul ca aceasta rasa este una deosebita din punct de vedere al caracterului astfel incat aceasta se potriveste persoanelor singure; este bine sa aveti grija de acesti catei de talie mica in preajma copiilor de varsta mica deoarece acestia din urma tind sa raneasca involuntar acesti catei mini.

Comandand la noi un superb exemplar din rasa Cavalier King Charles Spaniel beneficiati de acte precum: contract de vanzare-cumparare, brosura, transport gratuit sau platit in functie destinatie, pasaport si microcip, asistenta veterinara post-vanzare;

Cavalier King Charles Spaniel de vanzare pret avantajos; caini de talie mica de vanzare; rase caini mici; Cavalier King Charles Spaniel de vanzare preturi avantajoase

TELEKOM | 0766 716 614
VODAFONE | 0728 533 111
ORANGE | 0753 354 920
Yorkshire Terrier

Yorkshire Terrier de vanzare, pui varietatea toy care la maturitate nu vor depasi 3 kg, catei de lux pretabili pentru viata de apartament; 8 saptamani, greutate la livrare aprox 500 grame; Fiecare superb exemplar este livrat insotit de contractul de vanzare-cumparare; carnetel de sanatate, vaccinati si deparazitati la zi cu produse de cea mai buna calitate; pasaport si microcip pentru a putea calatori cu exemplarul dumneavostra de yorkshire terrier oriunde in lume.

Asiguram noi transportul Gratuit pana in orasul dumneavoastra.

Este un catel strict de apartament care se potriveste atat copiilor cat si tinerilor care-si doresc un caine miniatural, extrem de frumos si care are un caracter vioi, de terrier.

yorkshire terrier de vanzare pret avantajos, catei de rasa yorkshire terrier de vanzare preturi accesibile tuturor, pui yorkshire terrier de vanzare, vinde catei din rasa yorkshire terrier
 

Suntem Dog Shop, probabil cel mai important furnizor de catei si pisici de rasa din Romania. Ceea ce ne deosebeste de ceilalti competitori este selectia riguroasa pe care am ridicat-o la rang de arta.

Nu putem vorbi de un animal de companie de calitate, daca nu luam in calcul sanatatea acestuia. In acest sens, Dog Shop dispune de o echipa medicala care verifica in detaliu fiecare animalut inainte de livrarea acestuia catre client.

Avand in vedere ca nu comercializam o marfa, am acordat o atentie cu totul deosebita starii de sanatate a cateilor si pisicilor livrate catre client. Tot in aceasta directie staff-ul nostru medical efectueaza si o serie de examene paraclinice in vederea depistarii timpurii a unei eventuale afectiuni virale sau parazitare. Afectiunile la care facem referire in mod special este virusul parvovirus si cel al bolii Carre.