Presa Canario
TELEKOM: 0766 716 614
Vodafone: 0728 533 111
Orange: 0753 354 920
Trimite mesaj

Presa Canario de vanzare

Presa Canario de vanzare – catei cu cap puternic, bot larg si piept adanc.
Puiutii se pot rezerva astfel incat sa fie livrati la varsta de aproximativ 8 saptamani, varsta optima pentru a intra intr-o familie care sa le acorde toata atentia si iubirea necesara unei dezvoltari armonioase a acestuia. Avem disponibili atat masculi, cat si femelute. Daca veti avea dificultati in alegerea sexului puiutului personalul de la departamentul preluare comenzi va va prezenta plusurile si minusurile in ambele cazuri astfel incat sa  puteti face o alegere optima.
Fiecare catel de Presa Canario oferit spre vanzare se livreaza insotit de urmatoarele elemente:
contract de vanzare-cumparare, act doveditor al calitatii dumneavoastra de proprietar;
carnet de sanatate in care sunt redate toate manoperele medicale realizate: vaccinari, deparazitari etc. Manoperele medicale sunt realizate cu cele mai bune produse;
pasaport european care permite deplasarea in tarile europene si nu numai;
microcip de identificare;
brosura de alimentatie si intretinere in format electronic, pe care fiecare client de Presa Canario o primeste la momentul rezervarii puiutului. Aceasta brosura prezinta in mod detaliat tot ceea ce are nevoie un catel de la varsta de 2 luni pana la maturitate.
TRANSPORTUL este asigurat cu masini special echipate tocmai pentru a ne asigura ca puiutii nostri ajung la viitorii lor stapani in perfecta stare de sanatate.
GARANTII oferite:
1. garantia puritatii rasei prin contract cu valoare juridica;
2. garantam puiutul de Presa Canario pe afectiuni cu etiologie virala;
3. garantie pe boli parazitare (in mod deosebit pe cele de natura endoparazitara).
Daca va doriti un caine de paza de exceptie care sa se impuna prin simpla aparitie si sa fie usor de intretinut (avand parul scurt), Presa Canario este varianta ideala. Este un caine care pe langa aspectul extraordinar de puternic si privirea severa este un caine afectuos si docil fata de stapanul sau.
Nu ezitati sa ne contactati telefonic sau pe e-mail.  Va asteptam cu drag!
 

TELEKOM | 0766 716 614
VODAFONE | 0728 533 111
ORANGE | 0753 354 920
Ciobanesc Caucazian

Ciobanesc Caucazian de vanzare, talie Uriasa, pui in varsta de 8 saptamani, foarte robusti, ideali pentru paza proprietatilor dumneavoastra; Cateii ii livram doar la varsta de 8 saptamani si detin: contract de vanzare-cumpararae prin care clientul devine noul proprietar cu acte in regula; garantie post-vanzare ceea ce inseamna ca al nostru client are garantia ca acel catel este asigurat din punct de vedere medical-veterinar; pasaport si microcip (implantat) care atesta ca acel catel este unul european; transport gratuit asigurat de compania noastra cu masini noi care pot asigura conditii decente de transport si siguranta;

Daca va doriti un caine de paza cu un fizic impresionant dar care in acelasi timp sa fie si controlabil, sa se inteleaga bine cu copii si cu animalele din curtea dumneavoastra, atunci rasa Ciobanesc Caucazian este cea potrivita. Va asteptam cu mult drag!

ciobanesc caucazian de vanzare pret avantajos, catei de rasa ciobanesc caucazian de vanzare preturi avantajoase, pui ciobanesc caucazian de vanzare, vinde catei din rasa ciobanesc caucazian

Suntem Dog Shop, probabil cel mai important furnizor de catei si pisici de rasa din Romania. Ceea ce ne deosebeste de ceilalti competitori este selectia riguroasa pe care am ridicat-o la rang de arta.

Nu putem vorbi de un animal de companie de calitate, daca nu luam in calcul sanatatea acestuia. In acest sens, Dog Shop dispune de o echipa medicala care verifica in detaliu fiecare animalut inainte de livrarea acestuia catre client.

Avand in vedere ca nu comercializam o marfa, am acordat o atentie cu totul deosebita starii de sanatate a cateilor si pisicilor livrate catre client. Tot in aceasta directie staff-ul nostru medical efectueaza si o serie de examene paraclinice in vederea depistarii timpurii a unei eventuale afectiuni virale sau parazitare. Afectiunile la care facem referire in mod special este virusul parvovirus si cel al bolii Carre.