Bobtail
TELEKOM: 0766 716 614
Vodafone: 0728 533 111
Orange: 0753 354 920
Trimite mesaj

Bobtail de vanzare

Bobtail de vanzare, pui in varsta de 8 saptamani, masculi si femele deosebit de frumoase doar din parinti expozanti cu genotip si fenotip de exceptie, fara defecte morfologice sau de rasa. Exemplarul de Bobtail pe care clientul nostru il va primi va fi insotit de: contract de vanzare-cumparare, garantie medical veterinara post vanzare pentru boli virale si congenitale; pasaport si microcip unice care va individualizeaza catelul si va ajuta pe dumneavoastra ca stapan sa puteti circula cu el oriunde in lume; brosura cu alimentatia si vaccinarea lor corecta; transport gratuit efectuat de catre noi in conditii absolut civilizate doar cu masini special adaptate si autorizate in acest sens astfel incat cateii sa beneficieze pe tot parcursul traseului de conditii optime de igiena si confort.

bobtail de vanzare pret accesibil, catei de rasa bobtail de vanzare, pui bobtail de vanzare preturi accesibile, canisa vinde catei din rasa bobtail
 

TELEKOM | 0766 716 614
VODAFONE | 0728 533 111
ORANGE | 0753 354 920
Ciobanesc German

Ciobanesc German de vanzare, pui la 8 saptamani, carnet de sanatate cu vaccinari si deparazitari efectuate la zi, cateii provin doar din parinti de top, se livreaza insotiti de carnet de sanatate in original, contract de vanzare-cumparare; asigurare - garantie medical veterinara care acopera atat bolile virale sau congenitale; brosura de informare cu elemente de informare cu privire la vaccinare, deparazitare, alimentatie etc; transportul se asigura gratuit sau contra cost in functie de orasul din care provine clientul nostru.

Este o rasa canina arhicunoscuta care nu mai are nevoie de nici o prezentare; se preteaza pentru orice persoana care-si doreste un caine cu un temperament echilibrat; cainii ciobanesc german sunt ideali pentru: familie, paza, actiuni de salvare, caine politist etc.

Daca va doriti un superb exemplar din rasa ciobanesc german cu origini controlate nu ezitati si contactati-ne chiar in acest moment la numarul de telefon afisat pe site. Va asteptam cu mult drag!

ciobanesc german de vanzare pret avantajos, catei de rasa ciobanesc german de vanzare preturi avantajoase
 

Suntem Dog Shop, probabil cel mai important furnizor de catei si pisici de rasa din Romania. Ceea ce ne deosebeste de ceilalti competitori este selectia riguroasa pe care am ridicat-o la rang de arta.

Nu putem vorbi de un animal de companie de calitate, daca nu luam in calcul sanatatea acestuia. In acest sens, Dog Shop dispune de o echipa medicala care verifica in detaliu fiecare animalut inainte de livrarea acestuia catre client.

Avand in vedere ca nu comercializam o marfa, am acordat o atentie cu totul deosebita starii de sanatate a cateilor si pisicilor livrate catre client. Tot in aceasta directie staff-ul nostru medical efectueaza si o serie de examene paraclinice in vederea depistarii timpurii a unei eventuale afectiuni virale sau parazitare. Afectiunile la care facem referire in mod special este virusul parvovirus si cel al bolii Carre.