Yorkshire Terrier

Vand Yorkshire Terrier Timisoara

Vand Yorkshire Terrier Timisoara varietatea pitica si Toy la cel mai bun raport Calitate-Pret de pe piata. Cateii disponibili sunt atat masculi cat si femele, au varsta de 8 saptamani, sunt rasa pura 100% garantata contractual si facultataiv prin Pedigree de tip A - pedigree valoros cu generatii multiple de ascendenti. Fiecare pui oferit spre vanzare este insotit de urmatoarele elemente: contract de vanzare-cumparare; garantie post-vanzare pentru boli virale precum parvoviroza si boala lui carre; pasaport si microcip pentru ca dumneavoastra sa puteti circula cu catelul in mod nestingherit oriunde in lume; brosura tip info in format electronic cu rol de educare a clientului cu privire la vaccinare, deparazitare sau alimentatie.

cautari: vand yorkshire terrier Timisoara pret accesibil, catei de talie mica, yorkshire terrier Timisoara

Asiguram Transport Gratuit pe anumite orase din Romania in conditii firesti de confort si igiena, masinile folosite fiind unele special echipate in acest sens.

Acest catel se potriveste oricui si se adapteaza oricarui spatiu interior. Pentru a comanda un superb exemplar este foarte simplu, sunati la numarul de telefon afisat pe site iar consilierul nostru vanzari va va asigura suportul necesar. Va asteptam cu mult drag!

vand yorkshire terrier pret corect, catei vand yorkshire terrier Timisoara, vand yorkshire terrier Timisoara pret accesibil,  canisa premium vand yorkshire terrier, catei de vanzare din rasa yorkshire terrier

De ce un superb exemplar din rasa Yorkshire Terrier:
- sunt catei de talie mica foarte populari in intreaga lume;
- sunt rezistenti la boli si destul de usor de intretinut;
- au un temperament echilibrat motiv pentru care se recomanda si familiilor cu copii mici;
- sunt usor de educat datorita unui grad de inteligenta ridicat, specific dealtfel tuturor cateilor din grupa terrierilor;

vand yorkshire terrier Timisoara pret accesibil, catei din rasa yorkshire terrier pret, yorkshire terrier Timisoara