Pinscher Pitic
TELEKOM: 0766 716 614
Vodafone: 0728 533 111
Orange: 0753 354 920
Trimite mesaj

Pinscher Pitic de vanzare Slatina

Slatina Pinscher Pitic de vanzare Slatina direct de la canisa, catei rasa pura, talie Mini ideala pentru spatiile mici gen apartamente, 2 luni, par scurt, naparlesc extrem de putin, este o rasa potrivita pentru persoanele care-si doresc un catel foarte atasat, cateodata doar de o singura persoana.
Fiecare catel pinscher pitic livrat in Slatina se ofera vaccinat la zi cu produse de calitate, deparazitat la zi intern, optional se furnizeaza pasaport european inseriat si de tip nou, tot optional se ofera microcip de identificare implantat subcutan si inscriere in Recs.
Gratuit oferim transport si in Slatina (contactati-ne chiar acum la unul din numerele de telefon afisate
De ce sa alegeti un Pinscher Pitic:
- este de dimensiuni reduse ceea ce inseamna ca se poate preta la orice spatiu, fie el mic sau mare;
- sunt caini cu parul scurt de unde rezulta ca nu veti avea par pe covor sau pe haine;
- pinscherul pitic este longeviv si rezistent la boli;
- este usor de igienizat; consuma putina hrana, mai ales daca aceasta este una de calitate;
- acesta se procura la un pret decent comparativ cu alte rase de caini.
Daca sunteti din Slatina si va doriti un catel de talie mica, jucaus si iubitor atunci va asteptam sa ne contactati chiar acum la unul din numerele afisate, iar unul din operatorii nostri va va da toate informatiile de care aveti nevoie in procurarea acestuia.
TELEKOM | 0766 716 614
VODAFONE | 0728 533 111
ORANGE | 0753 354 920
Pinscher Pitic de vanzare in Slatina
Canisa Pinscher Pitic Slatina Avem de vanzare catei din rasa Pinscher la cel mai bun raport calitate-pret de pe piata. Convingeti-va contactandu-ne chiar acum la unul din numerele de telefon afisate pe site. Vand Pinscher Pitic Slatina caini rasa pura, 6 saptamani, vaccinati si deparazitati la zi de catre medicul veterinar, detin carnet de sanatate inseriat, pasaport european inseriat de tip nou care permite libera circulatie in orice tara va doriti prin respectarea normelor sanitar-veterinare in vigoare; totodata pentru clientii care nu au mai avut un catel in proprietate si care nu au experienta necesara, canisa furnizeaza si o brosura/ghid de intretinere cu o multitudine de informatii utile in cresterea si ingrijirea corecta a puiutilor din aceasta minunata rasa canina.
Exista posibilitatea livrarii directe si gratuite in Slatina - in acest sens va rugam sa ne contactati pentru a vedea daca localitatea dumneavoastra figureaza in prezent pe ruta noastra de traseu.
De ce sa va cumparati un pinscher pitic:
- pentru ca este un catel iubitor si echilibrat din punct de vedere al caracterului sau;
- este usor de intretinut datorita firului de par extrem de scurt si in consecinta nici de naparlire nu veti avea parte;
- consuma putina hrana, mai ales daca alegeti ceea ce este mai bun pentru el;cateva din marcile de hrana care merita mentionate aici sunt: Royal Canin, Purina, Hills, Acana, Bosch.
- in ceea ce priveste deparazitarea interna recomandam sa se foloseasca produse din gama Drontal Puppy pentru ca sunt speciale pentru puii de catel si totodata se si pot doza in mod corespunzator evitand astfel riscul de intoxicare al acestora; Slatina
 
Suntem Dog Shop, probabil cel mai important furnizor de catei si pisici de rasa din Romania. Ceea ce ne deosebeste de ceilalti competitori este selectia riguroasa pe care am ridicat-o la rang de arta.

Nu putem vorbi de un animal de companie de calitate, daca nu luam in calcul sanatatea acestuia. In acest sens, Dog Shop dispune de o echipa medicala care verifica in detaliu fiecare animalut inainte de livrarea acestuia catre client.

Avand in vedere ca nu comercializam o marfa, am acordat o atentie cu totul deosebita starii de sanatate a cateilor si pisicilor livrate catre client. Tot in aceasta directie staff-ul nostru medical efectueaza si o serie de examene paraclinice in vederea depistarii timpurii a unei eventuale afectiuni virale sau parazitare. Afectiunile la care facem referire in mod special este virusul parvovirus si cel al bolii Carre.